Uitkijkpunt Doek van Holland & randprogrammering

10 september t/m 9 oktober 2022

In de uiterste punt van Hoek van Holland kun je deze nazomer op spectaculaire wijze één van de topstukken uit de stadscollectie van Rotterdam bekijken. Vanaf een 12 meter hoog uitkijkpunt voor museum iCOON, ontworpen door architectenbureau MVRDV, bewonder je zowel het Diorama Nieuwe Waterweg, een schilderij van 5 bij 20 meter, als de échte Nieuwe Waterweg. Ook binnen in iCOON is er van alles te doen.

Data en tijden

Het uitkijkpunt Doek van Holland is dagelijks toegankelijk van zaterdag 10 september tot en met zondag 9 oktober 2022, tussen 11:00 uur en zonsondergang.
Museum iCOON Hoek van Holland is open op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot zonsondergang.

Bij slecht weer is het uitkijkpunt en museum helaas gesloten. Twijfel je, kijk voor de actuele openingstijden op facebook of instagram

Toegang is gratis.

Kijk voor het volledige evenementenprogramma, bereikbaarheid en speciale wandelroutes ook op www.ookvanjou.nl en volg onze social media-kanalen.

Locatie

iCOON Hoek van Holland, Badweg 1B, 3151 HA, Hoek van Holland

Bereik

De leukste en meest duurzame manier om Doek van Holland te bereiken is wandelend, per fiets of met de metro:

Fiets
Speciaal voor het Uitkijkpunt Doek van Holland zijn er 7 dagen per week fietsen te huur bij ‘Tourist Information Hoek van Holland’, bij de Metrohalte Hoek van Holland Haven, Stationsweg 11.
Meer informatie

Metrolijn B
Richting Hoek van Holland Strand
Halte Hoek van Holland Haven
Let op: je fiets mag buiten de spits gratis mee in de metro. Vanaf de halte is het 5 minuten fietsen en 15 minuten wandelen naar het Uitkijkpunt.

Er zijn daarnaast diverse parkeermogelijkheden rondom Doek van Holland:
Parkeerplaats Badweg
24 uur per dag, 7 dagen per week geopend
Kosteloos parkeren
Parkeerplaats Strandweg
24 uur per dag, 7 dagen per week geopend
Kosteloos parkeren