Maand van de Vormtaal: dag 3 & 4

September staat in het teken van sublieme, minimale vormtaal.

Geen tentoonstelling, maar eerder een spektakel rondom minimale vormtaal. Er staan wekelijks nieuwe activiteiten op de agenda. Met bijdragen van kunstenaars die al eerder in iCOON te zien waren en met nieuwe minimal artists. Met workshops, film, een picknick, installaties, live performances en nog veel meer.

Dag 3 & 4

Het komend weekend, 9 en 10 september, komen er nieuwe kunstenaars, ontwerpers en performers. Er is weer een mix van bestaand werk en nieuwe zoektochten.

zaterdag
Op zaterdag met het prachtige nummer Silencio van zanger/performer Magda Mendes.
Een live performance van de Zwitserse kunstenaar Yves Lappert en een porseleinen puzzel van Wilma Bosland.

zondag
Op zondag een workshop door kunstenaar Maria Gruppelaar: "In mijn workshop staan de strepen van kunstenaar Daniel Buren centraal en het maken van eitempera. Het resultaat aan het einde van de dag zal een geweldig kunstwerk à la Daniel Buren zijn."
Er is ook een groene interventie van duo Marie_et_Bernard.
Erris Huigens (deconstructie) geeft iCOON het hele weekend vrijheid om zelf de ruimte met zijn metalen kunstwerk te vullen.

hele weekend
Kunstenaar Yumiko Yoneda en ontwerper Sabine Marcelis maken dit weekend spektakel kompleet. Met geboetseerde zuivere emoties en Candy Cubes maken zij hun ‘minimal statement’ voor de bezoekers van iCOON. Ook is elk weekend ander werk van Simon Oud te zien.

Tot slot draaien we korte filmpjes over minimale kunst, maar de kunstenaars en hun echte werk trekken toch de meeste aandacht.

Tickets

Een dagkaart (de hele dag geldig) kost € 7,50, een weekendkaart € 10,- en een passe-partout voor het volledige spektakel kost € 25 ,-. Bezoekers maken het spektakel of de zoektocht naar minimale vormtaal compleet. Zeker als ze af en toe mee zoeken of meedoen. We zijn op zaterdag en zondag open tussen 11.00 en 18.00 uur.
Een kaartje reserveren kan op de website, maar spontaan langskomen en pinnen bij de entree kan ook.
Volg ons ook op Instagram om alvast in de stemming te komen.

4 WEEKENDEN

Geen dag is hetzelfde, elk weekend is anders.
We houden iedereen wekelijks op de hoogte via onze nieuwsbrief. Ook op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief