Wat een weekend – terugblik

September staat in het teken van sublieme, minimale vormtaal.

Wat een prachtige start van deze septembermaand. Dit belooft wat voor de komende weekenden. Het is geen tentoonstelling, maar eerder een spektakel rondom minimale vormtaal. Er staan wekelijks nieuwe activiteiten op de agenda. Met bijdragen van kunstenaars die al eerder in iCOON te zien waren en met nieuwe minimal artists. Met workshops, film, een picknick, installaties, live performances en nog veel meer.

Het eerste weekend

Afgelopen weekend was het eerste spektakel weekend: we werden aangenaam verrast door het resultaat van de zoektocht van meerdere makers. Het was een combinatie van bestaand en nieuw werk.

Tickets

Een dagkaart (de hele dag geldig) kost € 7,50, een weekendkaart € 10,- en een passe-partout voor het volledige spektakel kost € 25 ,-. Bezoekers maken het spektakel of de zoektocht naar minimale vormtaal compleet. Zeker als ze af en toe mee zoeken of meedoen. We zijn op zaterdag en zondag open tussen 11.00 en 18.00 uur.
Een kaartje reserveren kan op de website, maar spontaan langskomen en pinnen bij de entree kan ook.
Volg ons ook op Instagram om alvast in de stemming te komen.

4 WEEKENDEN

Geen dag is hetzelfde, elk weekend is anders.
We houden iedereen wekelijks op de hoogte via onze nieuwsbrief. Ook op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief