Het was geweldig

September staat in het teken van sublieme, minimale vormtaal

iCOON biedt deze maand een spektakel rondom minimale vormtaal. Er staan wekelijks nieuwe activiteiten op de agenda. Met bijdragen van kunstenaars die al eerder in iCOON te zien waren en met nieuwe minimal artists. Met workshops, films, een picknick, installaties, live performances en nog veel meer.

Het tweede weekend

Hier bij iCOON was het geweldig: prachtige kunst & performances in dit tweede weekend van de zoektocht naar vormtaal.

Op zaterdag zong zangeres Magda Mendes 'Silencio' met muzikant Ward Veenstra. De Zwitserse kunstenaar Yves Lappert maakte zijn installatie en Wilma Bosland haar porseleinen puzzel. Op zondag een workshop door kunstenaar Maria Gruppelaar wat eindigde met een kleurenpracht, naast de groene interventie van duo Marie_et_Bernard.
Erris Huigens (deconstructie) gaf iCOON het hele weekend de vrijheid om zelf de ruimte met zijn metalen kunstwerken te vullen. Van Simon Oud was ander werk te vinden en de kleine schat van Nicolò Baraggioli  was nog een keer te zien.
Yumiko Yoneda werd prachtig, zeker ook in combinatie met de dancing papers van Tineke Bruijnzeels en Sabine Marcelis met haar Candy Cubes maakte dit weekendspektakel compleet.

Het eerste weekend

Afgelopen weekend was het eerste spektakel weekend: we werden aangenaam verrast door het resultaat van de zoektocht van meerdere makers. Het was een combinatie van bestaand en nieuw werk.

Tickets

Een dagkaart (de hele dag geldig) kost € 7,50, een weekendkaart € 10,- en een passe-partout voor de laatste twee weekenden van dit spektakel kost € 15 ,-.
Bezoekers maken het spektakel of de zoektocht naar minimale vormtaal compleet. Zeker als ze mee zoeken of meedoen.
We zijn op zaterdag en zondag open tussen 11.00 en 18.00 uur. Een kaartje reserveren kan op de website, maar spontaan langskomen en pinnen bij de entree kan ook.
Volg ons ook op Instagram om alvast in de stemming te komen.

4 WEEKENDEN

Geen dag is hetzelfde, elk weekend is anders.
We houden iedereen wekelijks op de hoogte via onze nieuwsbrief. Ook op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief