Het laatste weekend: sublieme vormtaal

September staat in het teken van sublieme, minimale vormtaal

Tijdens het laatste weekend van september, op zaterdag 23 en zondag 24 september, zullen verschillende gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers hun sublieme vormtaal presenteren.

Met zaterdag een hoofdrol voor 
Eddy Stikkelorum wanneer hij zijn object combineert met een live-tekening, Rupert Hartley met twee grote geschilderde grids, Studio KENN + SK met een zoektocht met licht en vormen, Studio Verbaan, aanwezig met werk én een Artist Talk rond 14.00 uur met Solange Frankort en Jordi Verbaan, Alida van Gool met 3 grote minimal photo’s en Studio Hermano met betonnen objecten.

Met zondag een hoofdrol voor
Vanessa Obinu die een workshop Experimenteren  met de Vormen van iCOON geeft van 13.00 tot 15.00 uur, Eric Lugtigheid, zoekend in de ruimte met zijn sublieme vormtaal, Lucas Hardonk, een stille performance in de ruimte, Studio Verbaan, Studio Hermano en Ruben van der Scheer die op het dak van de bunker aan de slag gaat.

Tickets

Een dagkaart (de hele dag geldig) kost € 7,50 en een weekendkaart (voor beide dagen) € 10,-
Bezoekers maken het spektakel of de zoektocht naar minimale vormtaal compleet. Zeker als ze mee zoeken of meedoen.
We zijn op zaterdag en zondag open tussen 11.00 en 18.00 uur. Een kaartje reserveren kan op de website, maar spontaan langskomen en pinnen bij de entree kan ook.
Volg ons ook op Instagram om alvast in de stemming te komen.