Dark Harbour – Nieuw Licht: zinnenprikkelende beleving van Waterweg & Haven

Reserveer nu voor een zinnenprikkelende beleving van Waterweg & Haven in een donker iCOON. 

Dark Harbour in iCOON
Hoek van Holland heeft de primeur. Het nieuwe museum iCOON wordt 4 dagen lang gastheer voor een Waterweg en Havenbeleving met de titel DARK HARBOUR – NIEUW LICHT.

In een donker iCOON worden bezoekers met behulp van licht en geluid ‘geloodst’ naar een zinnenprikkelende installatie van onze Waterweg en omgeving. Een primeur die prachtig past bij de viering van 150 jaar Waterweg in Hoek van Holland.

Bezoekers kunnen zich inschrijven voor deze zinnenprikkelende ervaring. Kaartje zijn beschikbaar voor 5 euro per persoon. Op zaterdag en zondag zijn er voor de eerste 10 die reserveren vrijkaartjes beschikbaar.

Het concept van Dark Harbour – Nieuw Licht is bedacht door kunstenaar Caroline Bijvoet. Na 1 mei verhuist de installatie met bewegende schilderijen naar het Maritiem museum van Rotterdam. Dan is Dark Harbour – Nieuw Licht daar te zien vanaf de museumnacht op 18 juni a.s.

Iedereen die het varen mist of juist wil ervaren hoe spannend de maritieme wereld is, kom voor een sneak preview naar iCOON Hoek van Holland, een van de plekken waar haven, Waterweg en de zee elkaar ontmoeten.

iCOON
​Het in 2019 gesloten veerdienst- en reddingmuseum Jan Lels wordt op dit moment verbouwd tot een kunstruimte voor minimalistische kunst en vormgeving. Het iCOON opent, middenin de verbouwing, inclusief alle rafelranden die dit met zich meebrengt.

Openingstijden
DARK HARBOUR-NIEUW LICHT is van 28 april tot en met 1 mei 2022 te zien.
Donderdag: Feestelijke opening, inloop vanaf 18.00 uur, start om 18.30 uur. Met muziek, een hapje en drankje en een artist talk van Caroline Bijvoet.
Vrijdag en zaterdag: 16.00 uur – 20.00 uur
Zondag: Feestelijke afsluiting, 14.00 uur – 17.00 uur

Dark Harbour Nieuw Licht promobeeld

Kijk ook op www.150jaarnieuwewaterweg.nl