31 dec: 10.000 Steps Art Walk

Kom zaterdag 31 december om 12.30 uur mee uitwaaien in Hoek van Holland, samen met Art Index Rotterdam. Kunstgids Anne-Marie Ros neemt je mee langs een bijzonder deel van Rotterdam, aan de mond van de Nieuwe Waterweg, met haven, strand, dorp en duinen, tegenover de landtong van Rozenburg, Europoort en de Maasvlakte.

In 10.000 stappen wandelen we langs kunstwerken van onder meer Dora Dolz, Bart Eysink Smeets, Hank Hans, Frank Meisler, Jan Snoeck, Elisa de Ridder-Mastrigt, Albert Termote en Louis Wolters. Ook passeren we architectuur van J.J.P. Oud en de verdedigingswerken van de Atlantikwall. Onderweg wandelen door de duinen en het bos, dwars door woonwijken, langs de haven en over het Noordzee-strand. We onderbreken de wandeling met een bezoek aan iCOON, een museum voor minimalistische kunst in een voormalige munitiebunker.

10.000 Steps Art Walk is een fijne manier om het jaar van ons af te lopen, leuke mensen te ontmoeten en een stukje Rotterdam op 30 kilometer van het centrum te ontdekken.

Datum: zaterdag 31 december 2022
Tijd: 12:30-ca. 16.00 uur
Startpunt: Metrostation Hoek van Holland Haven
Eindpunt: Centrum, op loopafstand van metrostation Hoek van Holland en P+R
Kosten: €10 + €5 entree iCOON + eventuele consumpties
Taal: Nederlands
Aanmelden: tours@artindexrotterdam.nl

Meer informatie op artindexrotterdam.nl/tours