31 okt – MEDITATIE IN iCOON

BE INSPIRED AND GET UNWIRED!

Wil je in een heel bijzondere sfeer aan je lichaam en geest werken? Doe dan mee aan de Be Inspired and get Unwired-meditatie in iCOON. 

Hatha- en Yin-yogadocent Milena Matic @milenaium heeft een speciale mediatie ontwikkeld geïnspireerd op de tentoonstelling Het Landschap dat ik ken. Waar je wordt omringd door levensgrote foto’s van geconstrueerde landschappen gemaakt door beeldmaker Vivian Ammerlaan. Met haar Waanplekken zoekt Ammerlaan naar manieren om beeld te geven aan de overweldigende natuur en het sublieme: het gevoel van ontzag en angst.

Te midden van deze enorme verstilde landschappen wordt een geleide meditatie gegeven met op de achtergrond de soundscape van Staf Eggermont. Yogadocent Milena Matic heeft een les van 60 minuten samengesteld uit oefeningen die gericht zijn op een unwired geest en lichaam. Waar je je adem als hulpmiddel gebruikt om je aandacht af te leiden van de valkuilen die ons gedachtenpatroon met zich meebrengt. Je krijgt de gelegenheid om weer terug te keren naar het moment van ‘nu’. Hierbinnen ontvouwt zich een prachtig landschap, jouw landschap in het nu.  

Onder leiding van een professionele yogadocent leer je een aantal ademhalingsoefeningen die de stress van alledag te lijf gaan en je geest tot rust laten komen.

De zittende meditatie wordt gegeven op zondag 31 oktober, van 10.30 tot 11.30 uur, inloop 10.00 uur. De les is geschikt voor alle niveaus.

Meditatie: €17,50, inclusief koffie/thee na de les, inclusief museum-entree.
Voor en na de meditatie is er gelegenheid om de tentoonstelling Het Landschap dat ik ken te bezoeken en de kunstenaar Vivian Ammerlaan persoonlijk te ontmoeten.

De bunkervloer kan koud aanvoelen, dus neem de volgende spullen mee.

  • Yogamat
  • Kussen om op te zitten 
  • Sokken 
  • Dekentje 

Heb je vragen of wil je contact opnemen met de yogadocent Milena Matic, dan kan dat via instagram @milenaium